Vélemények a 6 hetes Életmódváltó Programról

Van akinek az érzelmi evés, túlevés, másnak az evéssel kapcsolatos (v)iszony rendezése az indok, amiért belevág a JóLeszek 6 hetes Életmódváltó Programba, mindenkire ugyanúgy figyelek, mindenkiért ugyanannyira izgulok és természetesen mindenkinek segítek, amiben csak tudok.

Kőkemény menet számomra is minden hat hét, de imádom. Ahogy változik a hozzáállás, ahogy felismerések születnek, ahogy egyre mélyebben látják a résztvevők önmagukat és az evéssel való kapcsolatukat.  Hálás vagyok, hogy részese lehetek.

Minden program végén kérek visszajelzést, mert ezekből is tanulok és fejlődök emellett néha olyan szívmelengető visszaolvasni a kedves szavakat.

Egy kis ízelítőt hoztam belőle nektek:

 • Még egyszer köszönöm szépen, hogy részt vehettem ebben a programban, szuper volt.
 • köszönöm!
 • abban is nagyon jó volt, hogy a komoly dolgok (amikre nagy szükség van) mellett volt humor is 🙂
 • Köszönjük szépen!
 • Andi a személyed már maga is gyógyító. Jól előkészítetted az aktuális heti projektet, szuperül voltak felépítve a videóid is.
 • Nagyon köszönöm a segítséget! 🙂 ❤️
 • Nagyon jól csinálod Andi! Szeretem, hogy ember vagy, és emberi vagy! Jó, hogy felvállalod, hogy izgulsz, de hidd el, hogy nem látszik rajtad. Bizalmat szavaztunk neked! Azért tartunk veled! Én most érzem más ember lettem megint ettől a 6 héttől. Összeraktam magam, és köszönöm neked! Biztos, hogy lesz még dolgod velem, de érzem, most helyre kerültem.
 • Párszor szabadkoztál, hogy sokat „hadonászol” a kezeddel, szerintem ez inkább jó, mert így jobban átjön az üzi, szerintem nyugodtan mutathatsz többet magadból és a testbeszédedből, a kameraállás mehet akár lentebb is, hogyha nem a kompozíció miatt áll így (nem tudom, hogy ilyen visszajelzésre számítottál-e 😀 ). Azt is párszor elmondtad, hogy próbálsz beleférni 30 percbe, szerintem nem gond, ha túlnyúlsz, mert izgalmas, elgondolkodtató dolgokat mondasz, amit szerintem sokan élveznek hallgatni.
 • Ez egy nagyon alaposan összeállított program, külön öröm, hogy magamra figyelést és rendszert tanulhattam. Másnak is nagyon lelkesen ajánlom
 • Sokkal tudatosabb lettem az étkezéssel kapcsolatban. Magamat is jobban megismertem, jó önismereti utazás is volt egyben. Fogytam is! Jó volt az is a programban, hogy csoportban lehettem, ez is könnyebbséget jelentett, hogy vannak rajtam kívül is, akik hasonló problémákkal küzdenek és most hasonló úton járunk, ez is adott egy plusz erőt. Fantasztikus jó a program azért is, mert több szálon is megvan támogatva a gyógyulásunk. Andi látszik minden mozzanatban, hogy neked mennyire fontos, hogy segíthess. Egy felkészült szakember vagy. Hálásan köszönöm, hogy részt vehettem ebben a programban és természetesen a workshopra is menni fogok.
 • Szeretném személyes konzultáción folytatni. 🙂 Előre is köszönöm.
 • Nagyon köszönöm, hogy ismèt rèszt vehettem ♡

Ha kedvet kaptál a programhoz és szívesen csatlakoznál hozzánk, június 13. szombatig még megteheted.

Részletek: itt 🙂

A szerzőről:

Leskovics-Ortelli Andrea vagyok tanácsadó szakpszichológus. Diplomáimat a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakán és az ELTE tanácsadó szakpszichológus posztgraduális képzésén szereztem. Hivatásom, hogy segítsek visszaszerezni az embereknek a normális, szélsőségektől mentes, kiegyensúlyozott étkezés képességét.
Ha jobban szeretnél megismeri, olvasd el bemutatkozásom, vagy hallgasd meg a velem készült beszélgetést a Lánchíd rádió kettesben című műsorában.

Utoljára indul a csoportos 6 hetes életmódváltó program

Szeress jól! – Üzenet a testedtől

MIT TEHETEK TÚLEVÉS ELLEN?