DÍJMENTES WEBINÁR AZ ÉRZELMI EVÉSRŐL

Érzelmi evés díjmentes webinár

Az életmódváltás nem az akaraterőn vagy a motiváción bukik el. Nem ismerek olyan embert, aki ne szeretne egészséges lenni, aki ne akarná jól érezni magát a bőrében. A probléma ott van, hogy az evésnek a tápanyagbevitelen kívül számos lelki funkciója is lehet. Amennyiben az evést tudattalanul érzelemkezelésre használjuk, elég egy lelki hullámvasút időszak, és a rossz beidegződések, az egészségtelen táplálkozási szokások visszatérnek.

Küldetésem, hogy az érzelmi evés lelki hátteréről minél több embernek meséljek, hogy lehetőséget adjak egy önismereti utat megnyitni a testi lelki egészség felé.

Ezért, idén először, egy díjmentes webináriumon mesélek arról, miért van szükség az érzelmi evés működésének megértéséhez a sikeres életmódváltáshoz.
Miért ez a nulladik, kihagyhatatlan lépés, ha valódi, tartós változást tervezel?

Hányszor érezted úgy, hogy elbuktál? Hányszor ostoroztad magad, hogy nincs benned kitartás? Hányszor nevezted lustának, tohonyának önmagad?

Kérlek, fejezd be saját magad bántását! Nincs veled semmi baj, mindössze rossz sorrendben álltál neki. Mintha először kötnéd be a cipődet és utána próbálnád felvenni. Tanuld meg, mikor éhes a tested és mikor a lelked és azt is, hogy az étkezés helyett mi hozhat valódi tartós megnyugvást a lelkednek.

A díjmentes webinár első részében mesélek az érzelmi evésről és a stresszevésről, amik dugába dönthetik életmódváltó terveinket, a második részben lehetőségetek lesz feltenni a kérdéseiteket, ami titeket foglalkoztat ebben a témakörben.

A webinár időpontja: 2024.03.09 szombat, 18.00 -19.00 óra között

Helye: Zoom – a pontos linket e-mailben küldöm el.

A webinár felvételre kerül, később visszanézhető lesz a JoLeszek Facebook oldalon és a JoLeszek Életmódváltó Program Facebook csoportban.

JoLeszek Érzelmi evés Webinár
Jelentkezem a díjmenetes JoLeszek Érzelmi Evés Zoom webinárra.
Kezdete: 2024.03. 09. 18.00 óra.
Helyszín: Zoom 
A neved és az e-mail címed csak a Zoom link kiküldésére használjuk, utána törölve lesz az adatbázisból. 

A szerzőről:

Leskovics-Ortelli Andrea vagyok tanácsadó szakpszichológus, fogyókúrás terapeuta. Diplomáimat a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakán és az ELTE tanácsadó szakpszichológus posztgraduális képzésén szereztem. Hivatásom, hogy segítsek visszaszerezni az embereknek a normális, szélsőségektől mentes, kiegyensúlyozott étkezés képességét.
Ha jobban szeretnél megismeri, olvasd el bemutatkozásom, vagy hallgasd meg a velem készült beszélgetést a Lánchíd rádió kettesben című műsorában.

Kérdésed van?

Tedd fel hozzászólásban, vagy írj a hello@leskovicsandrea.com-ra!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .