Szembenéztem….

Mindenkinek megvan a saját nehéz témája, így vagyok ezzel én is. Talán furcsa, hogy tanácsadó szakpszichológusként, főleg krízis szakirányon, ahol a veszteség és annak feldolgozása napi „téma”, de az én nehéz témám a gyász. Egészen pontosan a szeretett személy elvesztése.

Több, mint 40 féle okból gyászolhatunk. Gyakorlatilag minden jelentősebb változás az ember életében megmozgatja a gyász érzését. Ezek a gyászok nagyrészével rendben vagyok, de vannak korlátaim.

Ennek a hónapnak az elején ezeket a korlátokat néztem meg közelebbről, hogy jobb szakember és jobb ember lehessek. Elvégeztem a Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista képzést. Fantasztikus képzés volt, minden mélységével és magasságával, rengeteget tanultam belőle nem csak a segítő szakmáról, hanem önmagamról is.

Emiatt azonban bizonyos szeretett tevékenységeim háttérbe szorultak. Nem szerettem volna addig on-line csoportot indítani, amíg nem teszem magamban helyre az új információkat. Számomra kiemelten fontos, hogy teljesen transzparensen és maximálisan odafordulva kísérjem minden csoportomat. Épp ezért nincsenek fix dátumok, nem lehet hónapokkal előre bejelentkezni, mert ahhoz, hogy indulni tudjunk, nekem teljesen jól kell lennem.

Jelentem hamarosan indulunk! Folytatjuk tovább a közösen megkezdett munkát és a JoLeszek önszabotázs vége! programra hamarosan lehet jelentkezni.

Hamarosan:

önszabotázs joleszek

A szerzőről:

Leskovics-Ortelli Andrea vagyok tanácsadó szakpszichológus, fogyókúrás terapeuta. Diplomáimat a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakán és az ELTE tanácsadó szakpszichológus posztgraduális képzésén szereztem. Hivatásom, hogy segítsek visszaszerezni az embereknek a normális, szélsőségektől mentes, kiegyensúlyozott étkezés képességét.
Ha jobban szeretnél megismeri, olvasd el bemutatkozásom, vagy hallgasd meg a velem készült beszélgetést a Lánchíd rádió kettesben című műsorában.

Kérdésed van?

Tedd fel hozzászólásban, vagy írj a hello@leskovicsandrea.com-ra!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

MIT TEHETEK TÚLEVÉS ELLEN?