A JóLeszek Tudatos érzelem- és stresszkezelés 4 hetes programon komoly munkát tettünk érzelmeink felismerésébe, megismerésébe és megdolgozásába.

A 4 hét alatt olyan módszereket kaptak kezükbe a résztvevők, amelyek közül ki tudták választani a számukra megfelelőt és magukkal vinni, így a 4 héten túl is volt, van mihez nyúlniuk egy-egy stresszhelyzet alkalmával.

Mert a stresszt, szorongást képtelenség száműzni az életünkből, azonban a megfelelő módszerekkel, tudatosítással visszaszerezhetjük a gyeplőt az életünk felett.

Az elmúlt években többször is elindult a JóLeszek Tudatos érzelem- és stresszkezelés 4 hetes csoport, ezt reformáltam most újra és készült el a 21 napos változata.

Ez egy „régi-új” program, hiszen a téma nem ismeretlen számotokra, azonban a felépítést, a tartalmat teljesen megreformáltam.

Összegyűjtöttem a 4 hetes Tudatos érzelem- és stresszkezelőhöz írt véleményeket, amelyeket egy csokorba szedve hozok most el nektek. A visszajelzések fontosak nekem is, nektek is. Engem segítenek a további munkámban, mit és hogyan változtassak, ha szükség van rá, ti pedig megismerhetitek a résztvevők véleményét.

Vélemények a JóLeszek Tudatos érzelem- és stresszkezelés 4 hetes programról, amelynek 21 napos testvérét hozom el nektek február 11-től.

Anditól minden programjában rengeteget tanulok. Nagyon sokszor itt áll össze a kép, az tudás, ami már évek óta a fejemben van, de kell hozzá egy gondolat és hirtelen megvan a szikra… Számomra Andi legnagyobb érdeme az a gyengédség, megengedés, kedvesség, ami mindig alapelv a programjaiban. A „Légy kedves magaddal!” lehet banális mondat, de sosem elég hallani… aztán végre elhisszük és tényleg kedvesek leszünk magunkkal. Köszönöm, hogy tanulhatok!
(Anikó B.) – 2023. április 23.

☀︎☀︎☀︎

Andival az érzelmi evés program kapcsán ismerkedtem meg, amely életem eddigi leghasznosabb programja volt. Nem volt kérdés, hogy az érzelem- és stresszkezelés programján is részt veszek. A folyamat ismét minden várakozásomat felülmúlta. A napi leckék, gyakorlatok és a heti videós bejelentkezés mellett a legnagyobb segítség a zárt Facebook csoport volt, ahol rengeteg tanácsot kaptam. A program nem könnyű, a változáshoz pedig idő kell, de mindenképpen megéri megismerni önmagunk és a környezetünk működését ahhoz, hogy egy harmonikusabb, tartalmasabb életet élhessünk.
(Anna) – 2023. április 22.

☀︎☀︎☀︎

Nagyon örülök, hogy Andi önismereti programja szembe jött velem egy Facebook csoportban. Egyből jelentkeztem, és azt kaptam amire vártam. Sok felismerésem volt és még több új információ a működésemmel és más működésével kapcsolatban. A program felépítése nagyon jó, és nekem kifejezetten tetszettek a Facebook csoportban írt hozzászólások egy témához, így más szemüvegen keresztül is meg tudtam vizsgálni egy-egy helyzetet. Andi végig segített és támogatott minket. 😊
Amennyiben egy kis önismeretre vágysz, bátran vágj bele. Jó helyen vagy! 😉
(Niki) – 2023. április 22.

☀︎☀︎☀︎

Nagyon szeretem Andi programjait, számomra nagyon hatékonyak és nagyon élvezetesek! Ez a program nekem személyes nagyon sok felismerést hozott, és meglepően sok vitát, veszekedést, rossz érzést tudok már megelőzni az itt tanultak segítségével. Mindenkinek nagyon jó szívvel ajánlom!
(Viki) – 2023. április 17.

☀︎☀︎☀︎

Szeretettel ajánlom mindenkinek a kurzust, aki szeretne nagyobb rálátást az érzelmeire, különböző szituációkban saját, és mások reakcióira. Ha sokszor érzed, hogy nem uralod az indulataidat, a program rengeteget segíthet neked. A videók többször nézősek, annyi hasznos tudás van bennük minden héten. Annak, aki komolyan veszi, és napi szinten dolgozik az adott témával, kérdésekkel, rengeteg fejlődésre lesz lehetősége. Ez a program sokkal-sokkal többet adott, mint amire számítottam, az ára/érték aránya is elképesztően jó.
(Noémi) – 2023. április 16.

☀︎☀︎☀︎

Ez a harmadik program Andival, amin részt vettem. Most sem csalódtam. Nagyon jól összerakott, tartalmas program. A naponta kapott feladatok sok mindenre rávilágítottak, hatékonyan segítenek a stressz-, indulatok-, érzelmek- kezelésében. Andi minden kérdésre válaszol, és aktívan támogatja a csoport tagjait. Jó szívvel ajánlom!
(R.-né Sz. Ildikó) – 2022. április 3.

☀︎☀︎☀︎

Én is hálásan köszönöm ezt az intenzív 4 hetet! Sokat tanultam magamról és persze másokat is így más szemmel, értőbben tudom figyelni! Mindenkinek jó szívvel ajánlom ezt a programot!
(Sz.-né R. Piroska) – 2022. április 3.

☀︎☀︎☀︎

Hálás vagyok, hogy ennyit tanulhattam az érzelem-és stressz kezelésről, tudatosabb lettem magammal és a környezetemmel kapcsolatban, a napi beszélgetések sokat segítettek.
Teljesen más nézőpontból tudom nézni a dolgokat, mint előtte.
Köszönöm!
(J. Szilvia) – 2022. április 3.

☀︎☀︎☀︎

Sokat tanultam a programban. A napi levelek, feladatok segítettek önmagam, érzelmeim, stresszre adott reakcióim, körülöttem élők megismerésében, kezelésében. Andi értő segítségével, megértő személyiségével fantasztikusan vezeti a programot, segít a résztvevőknek.Érdemes aktívan részt venni a programon. Csak ajánlani tudom a programot, folytatni fogom.
(Eszter) 2022. április 3.

☀︎☀︎☀︎

Nagyon intenzív sok feladattal felépített program, aminek köszönhetően nagyon sokat tanulhatunk magunkról. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom.
(G. Ildikó) – 2022. április 3.

☀︎☀︎☀︎

Örültem, hogy részt vettem a programban. Sok hasznos technikát ismerhettem meg érzelmeim és indulataim tudatosítására, szabályzására. Ezeken túl lehetőségem volt saját életemben lévő gyakorlati problémák rátekintésére is Andi segítségével. A felismerések segítenék, hogy máshogy lássam a korábbi problémás helyzeteket.
(N.-né N. Anett) – 2022. április 3.

☀︎☀︎☀︎

Ez egy önismereti tréning. A szerkezete ugyanolyan, mint a 6 hetesé. Nagyon hasznos program, az ember sokat tanul saját magáról, a belső folyamatairól, érzéseiről, és a végére rájön, hogy kapott egy új látásmódot az benne és körülötte zajló folyamatokról. Már ezért megéri! 🙂 Belőlem olyan dolgok is felszínre törtek, amiknek a létezése nem is tudatosodott eddig. Mindenképpen ajánlom!
(Ági) – 2020. október 4.

☀︎☀︎☀︎

Sokat tanultam a 4 hét alatt! Andi rengeteg új fogalommal, ismerettel, önismerettel gyarapított. A napi e-mailekben sok hasznos információt kaptam,de a legjobban a hét végi élőknek örültem, mert Andi az egész hetet nagyon jó összefoglalta mindig. Hozott gyakorlatokat és hihetetlenül megnyugtató a hangja és egész személyisége. Mindenkinek ajánlom aki az érzelmileg nehéz helyzetekből egyedül nem tud kikeveredni! Azóta a 6 hetest is végig csináltam vele. Nagy segítség csak ajánlani tudom!
(Anikó) – 2020. augusztus 25.

☀︎☀︎☀︎

3 hét, azaz 21 nap önmagadért

Sokszor éppen önmagunkra a legnehezebb igent mondani.

Nap mint nap segítünk a családtagjainknak, barátainknak, kollégáinknak, tesszük mindezt jó szívvel, önzetlenül.

Azonban, amikor önmagunkra kellene igent mondanunk, megtorpanunk. Pedig önmagadra rábólintani nem egoizmus, nem önzőség. Az önmagunkról való gondoskodásnak is éppoly természetesnek kellene lennie mint amikor másokról gondoskodunk.

A hivatásom egyik kedvenc pillére, amikor segíthetek másoknak, azaz nektek felismerni a sokszor keszekuszán ide-oda csapongó érzelmeket, és megmutatni, hogy mindegyikből tanulhatunk valami fontosat. Mindegyik mutat valamit, okkal van jelen, és mint egy izgalmas nyomozójáték, felfedezzük, mi a szerepük.

Szelídítünk, stresszt oldunk, építkezünk, és a 21 nap elteltével már önállóan is képes leszel a tudatos érzelem- és stresszkezelésre.

Mint mindig, most is izgatottan várom a közös munkát, a tapasztalásokat!