Életmódváltás lelki háttere – Hogy végre sikerüljön

Annyira szeretném azt írni, hogy megtaláltam a tuti módszert! Hogy nálam van a tudás, csak csináld, amit mondok és minden megoldódik.  Nem lesz több felesleges zsírpárna, csak tökéletes alak, öröm és boldogság.

Olyan sokan ígérnek felelőtlenül. Lelkesítenek, és te épp hinni akarsz, ezért lelkesedsz. Befizeted, megveszed, edzel, étrendet követsz, táplálékkiegészítőket szedsz.
És tudod mit? Egy darabig működik is. Jobb időszakaidban egészen sokáig. Aztán valami megint megborít. És már nem úgy eszel, nem annyit mozogsz és szépen lassan minden a régi lesz.

Én nem ígérek. Nem mutogatok előtte-utána fotókat, hogy még ramatyabbul érezd magad, hogy  … na még valaki, akinek sikerült, lassan én vagyok az egyetlen, aki képtelen erőt venni magán és lefogyni végre…..

Én mesélek. Hol szóban, hol írásban. Elmondom mi minden van a háttérben. Hogy miért akarsz enni olyankor is, amikor nem vagy éhes. Beszélek arról, hogy mit kezdhetsz az érzelmeiddel, ahelyett, hogy megennéd őket. Írok a szokásokról és megváltoztatásukról. Olvashatsz a motivációkról, hallhatsz a mindent elkaszáló, bénító belső fékekről.

Úgy alakítottam ki, hogy vezessen téged. Könnyen követheted és napról napra, apró pici lépésenként változhatsz. Mert te is képes vagy rá.

Képes vagy megszabadulni az érzelmi evéstől, a túlevéstől, a stresszevéstől. Képes vagy normálisan enni, különösebb felhajtás és mindenfajta problémázás nélkül.

Sok éve tanítom erre az embereket és a lelkesedésem egyre nagyobb. Csodás pozitív visszajelzéseket kapok.

A JóLeszek program ugyanis a nulladik lépés. Valami, amit ha elvégzel, megsokszorozod a későbbi életmódváltásod sikerének az esélyét.

ÉRZELMI EVÉS Minitréning

A szerzőről:

Leskovics-Ortelli Andrea vagyok tanácsadó szakpszichológus. Diplomáimat a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakán és az ELTE tanácsadó szakpszichológus posztgraduális képzésén szereztem. Hivatásom, hogy segítsek visszaszerezni az embereknek a normális, szélsőségektől mentes, kiegyensúlyozott étkezés képességét.
Ha jobban szeretnél megismeri, olvasd el bemutatkozásom, vagy hallgasd meg a velem készült beszélgetést a Lánchíd rádió kettesben című műsorában.

Utoljára indul a csoportos 6 hetes életmódváltó program

Szeress jól! – Üzenet a testedtől

MIT TEHETEK TÚLEVÉS ELLEN?