Boldog Új Évet!

Nem beszélek a fogadalmakról, sem az életmódváltásról. Tudjátok, hogy ellenzek minden fogyókúrát és bármit, ami megkínozza a testedet, lelkedet.
Az, hogy január 1, 7 vagy március 27 lesz az a dátum, amikor azt mondod másként akarsz élni, nem csak a te döntésed, hanem egy érési folyamat eredménye lesz.

Addigra túl leszel egy csomó sikertelen és néhány sikeres próbálkozáson, visszacsúszáson, lelkesedésen és elkeseredésen.
Talán én is köztük leszek. Egy állomás, ahol megtanulod, mint mond a lelked a túlevéssel, mit tehetsz érzelmi evés ellen, hogy változtass a szokásaidon.

De tudod, nem én leszek az üdvözítő megoldás.

Egyszerűen azért, mert nincs olyan. Nincs olyan, ami mindenkinek jó. Sőt, még olyan sincs, hogy neked az életed minden pillanatában ugyanúgy működik egy megoldásmód.

Fokozatosan tanulod meg, hogy mi az az étrend, ami neked megfelel, melyik mozgás ami igazán bejön, milyen éhséggel mit üzen a lelked, hogy kell felnőttként enni, élni, gondolkodni, viselkedni.
Ebből a sok apró tudásból áll össze valami, amivel elkezdesz másként működni, és egyszer csak azt veszed észre, hogy új életed van. Hogy mindez nem is nehéz, hiszen simán megy. Működik, végre működik. Mosolyogsz és büszke leszel.

Kívánom, hogy 2019ben tanulj, fejlődj, ismerd meg mit szeret és mit üzen a tested és a lelked. Találd meg az összhangot és érd el, azt a pillanatot.

A szerzőről:

Leskovics-Ortelli Andrea vagyok tanácsadó szakpszichológus. Diplomáimat a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakán és az ELTE tanácsadó szakpszichológus posztgraduális képzésén szereztem. Hivatásom, hogy segítsek visszaszerezni az embereknek a normális, szélsőségektől mentes, kiegyensúlyozott étkezés képességét.
Ha jobban szeretnél megismeri, olvasd el bemutatkozásom, vagy hallgasd meg a velem készült beszélgetést a Lánchíd rádió kettesben című műsorában.

Kérdésed van?

Tedd fel hozzászólásban, vagy írj a hello@leskovicsandrea.com-ra!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

MIT TEHETEK TÚLEVÉS ELLEN?