Lassú karácsony

 Pszichológusként számomra a december mindig sűrű időszak volt. Érzelmekkel és stresszel teli hónap ez. Naponta érkeztek a megkeresések régi és új ügyfelektől,

Andi, ha lenne egy szabad időpontod, nagy szükségem lenne rá…

Igazából nem volt szabad időpontom, de itt is, ott is nyitottam meg új lehetőségeket.

Közben zajlott a 6 hetes program próbaverziója a Minitréningesekkel. Napi e-mailek, heti élő bejelentkezések és a Facebook csoportban az adott nap megbeszélése. Szuper volt, izgalmas és eredményes, minden percét imádtam.

Biztos vagyok benne, hogy én nagyon szerencsés ember vagyok, Isten a tenyerén hordoz, hisz van egy fantasztikus családom, egy klassz otthonom, és a munkám a hivatásom, imádom csinálni.

De azért a december egy kicsit sok volt. Ahogy véget ért a 6 hetes program, kezdtem meglassulni az on-line térben. Az egyéni konzultációkon maximálisan jelen voltam, de a maradék figyelmem és energiám a családom és önmagam felé fordult. Inkább mesét olvastam a gyerekeknek, vagy Bibliát a lelkemnek, mint a gép előtt gépeljek.

Így történt, hogy véget ért a Facebook játékom, de nem hirdettem nyertes, hogy lezajlott a 6 hetes program, de nem készítettem elő a januári indulását. Tudtam, hogy ott a feladat, a laptopmra rendszeresen rá is néztem, nyugtáztam, hogy még mindig az asztalomon figyel, aztán csináltam valami teljesen mást.

Lelassultam, megállt a pörgés, élveztem és élvezem a nyugalmat.

A játékban végül ma sorsoltam nyertest, nem egyet, ahogy eredetileg akartam, hanem hármat, hisz Karácsony van. A többi feladat pedig megvár. Fogok írni nektek, sőt videós bejelentkezéssel is készülök.

De most pihenek és játszok tovább.

Áldott Karácsonyt kívánok Nektek!

A szerzőről:

Leskovics-Ortelli Andrea vagyok tanácsadó szakpszichológus. Diplomáimat a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakán és az ELTE tanácsadó szakpszichológus posztgraduális képzésén szereztem. Hivatásom, hogy segítsek visszaszerezni az embereknek a normális, szélsőségektől mentes, kiegyensúlyozott étkezés képességét.
Ha jobban szeretnél megismeri, olvasd el bemutatkozásom, vagy hallgasd meg a velem készült beszélgetést a Lánchíd rádió kettesben című műsorában.

Kérdésed van?

Tedd fel hozzászólásban, vagy írj a hello@leskovicsandrea.com-ra!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

MIT TEHETEK TÚLEVÉS ELLEN?