Néha úgy érzed, nem vagy elég jó? Hogy elvárnak tőled valamit, amit te nem úgy szeretnél, mert az igazából nem te vagy.  Vannak dolgok amiket teljesen jól meg tudsz csinálni, de néhány dologba mégse nem mersz belevágni önbizalom híján? Túl sokszor gondolod magad önbizalom-hiányosnak, pedig a környezeted szerint jó vagy abban, ami csinálsz?

Nagyon sokunknak van tapasztalata erről az érzésről. Nekem egy fantasztikus nő segített kimászni innen. Czagler Zsuzsa több mint egy coach, egy igazi segítő, a szó legnemesebb értelmében. És most valami fantasztikusat hoz létre. Egy eseményt, ahol személyesen találkozhatunk, beszélgethetünk, tapasztalatokat cserélhetünk és biztathatjuk egymást.

Olyan előadók lesznek ott, akik hitelesen képviselik a saját úton járást. A Sárga ruhás lány, aki világgá ment,  az a nő, aki a túlsúlyból örömtáncot csinált, lesz bátor, aki mert vállalkozóvá válni és olyan is, aki örömtáborokat szervez. A felsorolás nem teljes és nem részletes, de ígérem mesélni fogok még nektek róla.

Most csak szólni szeretnék, hogy október elsejére egész napra írjátok be a naptáratokba, hogy nem értek rá. Legyen ez a nap a tiétek, a miénk, töltődjünk, inspirálódjunk együtt.

Ha érdekel mi ez az egész, itt találsz egy linket, ahol Zsuzsi mindent leír: http://www.vipcoachingcenter.hu/sajatutamon

Szeretnél jönni? Like, ha igen!

Tetszett? Oszd meg!

Kérdésed van?

Tedd fel hozzászólásban, vagy írj a hello@leskovicsandrea.com-ra.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.