Akkor én most lefogyok

Mondtam magamnak, miután másodszorra is ráálltam a mérlegre és még mindig ugyanazt a számot mutatta. Elhatároztam, hogy pár napig koplalok, sokat mozgok, menni fog. Hangosan felröhögtem mikor tudatosult bennem a szándékom.

Ennyire mélyen gyökerezne? Évek óta kutatom, tanulom, próbálom az evés és a lélek egyensúlyát megtalálni. Több kilótól szabadultak meg a hozzám fordulók összesen, mint amennyi én vagyok. Erre tessék, a legnagyobb marhaság fordult meg a fejemben.

Tudod mire jöttem rá?

Magamat teljesen elhanyagoltam. Család, munka, háztartás, írás és én, feltéve, hogy még marad egy kis idő, ez volt a prioritás. Szerinted? Már a háztartás résznél bukott bármely napom. Ha jobban belegondolok, elkezdtem az ellenkezőjét csinálni annak, mint amit mindenkinek tanácsolok. Túlvállaltam és elhanyagoltam magam, a hiányérzetemet evéssel fojtottam el, a mozgást meg szépen elsunnyogtam.

Nem túl hiteles. Igazából nem is szabadna írnom erről. Tudtad, hogy a pszichológusoknak azt tanítják, hogy ha a magánéletükről, tapasztalataikról kérdezik, akkor vissza kell kérdezni, hogy ez miért fontos? Hogy mi nem beszélhetünk magunkról. Egy professzionális segítő nem csinál ilyet.

Egy professzionális segítő nem csinál ilyet

No kérem, akkor én mától nem vagyok professzionális segítő. Egy pszichológus vagyok, aki lassan 5 éve foglalkozik fogyókúrázókkal, érzelmi evőkkel, túlevőkkel és akinek alkalmasint gondja van a kajálásával, súlyával, énképével, külsejével, önmagával. Libabőrös vagyok, ha arra gondolok, mit szólna ehhez a szakma. Tiszta szerencse, hogy nem a szakmának írok, hanem neked, nektek, akik szintén érintettek a témában.

Mert én bizony most lefogyok. Mégpedig a saját módszeremmel és ezt be is mutatom nektek. Megosztom veletek lépésről lépésre, hogy hogyan dolgozom, milyen lehetőségeim vannak, mikor miért és hogyan döntök.

Remélem támogattok, szurkoltok nekem. Ha van kedvetek csatlakozzatok. Hamarosan jövök a részletekkel. Addig is kérek egy like-ot ha érdekel.

Tetszett, amit olvastál? Oszd meg!

Kérdésed van?

Tedd fel hozzászólásban, vagy írj a hello@leskovicsandrea.com-ra!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.