Májusban itt találkozhatunk:

Május az egyik kedvenc hónapom, ekkor találkoztam a férjemmel, ekkor született az első gyermekem, ekkor kezdtem el az evés pszichológiájával foglalkozni és még rengeteg szuper dolog történt az elmúlt években. Ez a hónap mindig pörgős, eseménydús számomra. Nem lesz ez másképp idén sem.

A hónap elején a Születésünnep keretében 3 beszélgetést is tartok:

  • Kötődő nevelésről és a dackorszak kapcsolatáról lesz szó május 9-én kedden 10 órától a Hetényegyházi Könyvtárban (Posta u 1.) , egy rövid előadás után Zenebölcsivel várjuk a kicsiket, aminek ideje alatt lehetőség lesz tőlem egyesével vagy kis csoportban kérdezni. Kérdéseiteket előre is elküldhetitek a hello@leskovicsandrea.com címre.
  • A szülés utáni elhízásról május 11 szerdán 10 órától a Lélekműhelyben ( Kecskemét, Bocsaki u 23. 1.em) beszélgetünk, várlak szeretettel.
  • Szintén a kötődő/válaszkész nevelés és annak határai lesz a téma május 16. kedden 10 órától a Malom központ 3 emeletén a Libri könyvesboltban, mely után Laci Ildi Zenebölcsit tart a gyerekeknek, itt is lesz lehetősége négyszemközt, vagy kiscsoportban kérdezni tőlem.  Kérdéseiteket előre is elküldhetitek a hello@leskovicsandrea.com címre.

A születésünnep részletes programjait itt találjátok:
http://www.szuletesunnep.hu/p/program.html

A programok helyszíneit pedig itt:
http://www.szuletesunnep.hu/p/helyszinek.html

A születésünnep Facebook itt találod:
https://www.facebook.com/szuletesunnep/?fref=ts

Az Országos Szülésznő Konferencián május 13 szombaton délelőtt tartok egy rövid előadást a Hírös Agórában, minden szülésznőt szeretettel várok.

Természetesen továbbra is minden szerdán és pénteken tartok egyéni konzultációkat, melyre jelentkezni a hello@leskovicsandrea.com címen vagy a 30/68-00-698 számon tudtok.

Kérdésed van?

Tedd fel hozzászólásban, vagy írd meg e-mailben a hello@leskovicsandrea.com címre.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .