Leskovics Andrea tanácsadó szakpszichológus, fogyókúrás terapeuta vagyok. Túlevőknek, nagyevőknek, érzelmi evőknek segítek, hogy megszüntethessék a lelki okokat, amik miatt nem tudnak normálisan enni. Pár gondolatban összeszedtem, milyen esetben érdemes hozzám fordulnod és azt, hogyan jelentkezhetsz. Ha bármi kérdésed van, írj a hello@leskovicsandrea.com címre, mindenkinek válaszolok.

Fordulj hozzám bizalommal, ha

  • Nehezedre esik uralni az étvágyad
  • Falásrohamokkal, vagy túlevéssel küzdesz
  • Nem tudod tartani a diétákat, életmódváltásokat
  • Érzelmi evő vagy
  • Evés, fogyás, mozgás terén akaratgyengének érzed magad
  • Érdekel, hogy mi az a lelki ok, ami miatt nem tudsz lefogyni
  • Meg akarsz szabadulni rossz evési szokásaidtól
  • Meg akarod szüntetni azt a lelki gátad, mely közted és a sikeres életmódváltásod között áll.

“Rosszul éreztem magam a bőrömben, mindenképpen változtatni akartam a súlyomon és az életmódomon, de éreztem, hogy egyedül nem fog menni. Olyan sokszor megpróbáltam már, és mindig kudarcot vallottam. Andi oldalára véletlenül bukkantam rá az interneten, és ösztönösen éreztem, hogy éppen ilyen segítségre van szükségem. Andi nagyon sokat segített, terelgetett az úton, mert – főleg az elején – nagyon könnyű letérni róla. Együtt kibogoztuk, hogy milyen helyzetekben ettem túl sokat, és megbeszéltük, hogy a korábbi fogyási kísérleteim hol buktak meg, így sokkal tudatosabban vágtam bele az életmódváltásba.

Eszter, Szeged
Egyetemi tanár

“Nagyon boldog vagyok és persze az értékes tanácsaid és cikkeid sokat segítettek! Te is kellettél hozzá!Az éjszakai műszak utáni kontroll vesztést is sikerül uralnom a rendszeresebb étkezéssel. A tanácsaid itt vannak a fejemben!Ezer hála és köszönet érte!”
Ágnes, Kecskemét
Kórházi dolgozó

Képzeld, működik, mert van itthon egy szép nagy darab sajt, kb 30 dekás, és rá tudtam nézni úgy, hogy nem is érdekelt…  végül egy darabkát se vágtam belőle.”
Eszti, Kecskemét
Designer

Leskovics Andrea táplálkozás pszichológus

Mi történik miután megkeresel?

Megbeszélünk egy időpontot az első konzultációra, ez történhet on-line formában Skype-on, vagy személyesen Kecskeméten. Az első konzultáció alkalmával megismerkedünk egymással, elmondhatod, hogy számodra mi okoz nehézséget, én meghallgatlak és röviden vázolom, hogy milyen módon tudok segíteni, hogy megoldhasd a téged nyomasztó problémát.

Ha szimpatikusak vagyunk egymásnak és meggyőződtünk, hogy tudunk együtt dolgozni, megbeszéljük ennek kereteit. Pontosítjuk, hogy milyen célt akarsz elérni, és ehhez mennyi és milyen gyakori találkozóra van szükség.

A személyes találkozónk, egy kedves kis szobában lesz, Kecskemét belvárosában.

Hány alkalom kell a változáshoz?

Minden ember és minden probléma más és más, vallom, hogy mindenkinek a saját tempójában kell haladnia, épp ezért erre a kérdésre nem tudok egyértelmű választ adni.
Van akinek 3 konzultáció elég volt, volt akinek hasonló eredmény eléréséhez 7 alkalom is kellett. Átlagosan 4-6 alkalomra van szükség egy-egy evési szokás megváltoztatásához.
Az első időszakban rendszeresen, hetente célszerű találkoznunk, majd áttérünk a 2 heti, havi találkozókra, a lezárást követően pedig, bármikor, ha úgy érzed szükséged lenne egy beszélgetésre, szívesen a rendelkezésedre állok.

Mindez mennyibe kerül?

A konzultáció ára 8 000Ft, melyet mindig az óra végén kell fizetni.

Mikor vannak konzultációs időpontok?

Egyéni konzultációkat szerdán, és pénteken 8-16 óra között tartok, de van lehetőség ettől eltérni. Egy találkozó hossza 45-50 perc.

Ha úgy érzed, segítségre van szükséged, de az anyagi helyzeted nem teszi lehetővé, hogy az óradíjamat kifizesd, jelezd az első konzultációnk alkalmával. Speciális esetekben az óradíj megfizetésétől részben vagy egészben mentesülhetsz.

Ha elértél arra a pontra, hogy úgy érzed segítség kell, ahhoz, hogy továbbléphess, kérj időpontot, és tapasztald meg, mennyit segíthet egy szakember.

Időpontot e-mailben a hello@leskovicsandrea.com címen, telefonon a 06 30 68 00 698 telefonszámon, vagy honlapomon a kapcsolat menünpont alatt kérhetsz.

Szeretettel várom megkeresésedet!

Leskovics-Ortelli Andrea

Tanácsadó szakpszichológus
Fogyókúrás terapeuta

Ha jobban szeretnél megismeri, olvasd el bemutatkozásom, vagy hallgasd meg a velem készült beszélgetést a Lánchíd rádió kettesben című műsorában.