Utolsó 6 hetes csoportos életmódváltó

-Te Andi, csinálni kéne egy on-line csoportot, ahol elmondasz nekünk mindent!
-Miiiit? Hogy? Tuti nem! Meg se lehet csinálni, meg nem is kellene senkinek…
– Szerintem próbáld ki….

Valahogy így indult a történet. December volt, hideg. Az emberek körülöttem nyűgösék és nem volt kedvem semmihez. Addig forgattam magamban a gondolatot, amíg januárban bele nem csaptam az elsőbe, a 30 napos életmódváltóba. A mai napig szeretitek és használjátok és én rájöttem, hogy ez egészen jó, csak valami hiányzik.
Az, hogy beszéljek.

Így született meg a hat hetes program ötlete a fejemben, annyit életemben nem terveztem, jegyzeteltem, agyaltam, mint annak az összerakásakor.  Beterítették a lakást és az irodámat is a papírfecnik és jegyzetlapok, ötletdarabkák hevertek mindenhol.
Az első program a minitréningeseké lett. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam és felbátorodtam.

Azóta évente 3x elindítom a JóLeszek 6 hetes életmódváltó programot, ami az egyik kedvencem elfoglaltságom lett. A vasárnapi délutáni élőkön még mindig úgy izgulok, mintha most beszélnék hozzátok először. A Facebook csoportban zajló beszélgetések, pedig magukkal ragadnak, továbbgondolásra ösztönöznek és ha nem is válaszolok rájuk azonnal, a hétvégi élőben biztosan visszaköszön a téma.

A hat hét alatt rengeteg e-mailt, messenger üzenetet is kapok, aktuális kérdésekkel, elakadásokkal. Megható az az őszinte bizalom, nyitottság, amivel felém fordultok, igyekszem mindig a legjobb tudásom szerint válaszolni.

A sok ajándék és jó élmény mellett a program sokat el is vesz belőlem. Az utóbbi időben többször belefutottam, hogy tervezgetem az újdonságokat, miként adom majd át nektek. Milyen csoport, workshop születik legközelebb, de a terveknél nem jutok messzebb, mert az én időm is véges. Amilyen hosszan az indulást fontolgattam, legalább annyi kellett az elengedésnek is. Nem lesz több hat hetes. Ebben a formában biztosan nem.

Na jó, de csak egy. Az utolsó.

Hát erre készülök most.

Az utolsó JóLeszek 6 hetes életmódváltó csoportra.

Ha benne vagy abban a 133 emberben, aki eddig részt vett rajta, akkor tudod mire számíthatsz. Ha van kedved, csatlakozz.

Ha eddig csak fontolgattad, hogy előbb utóbb meg kellene lépni, és a lelki okait is megkeresni a túlevésednek. Nos itt az alkalom. Gyere most!

Most szólj a barátnődnek, tesódnak, vagy sógornődnek, mert most indul az utolsó.

Itt tudsz jelentkezni, várlak szeretettel:
https://leskovicsandrea.com/termek/6-hetes-eletmodvalto-program/

A szerzőről:

Leskovics-Ortelli Andrea vagyok tanácsadó szakpszichológus, fogyókúrás terapeuta. Diplomáimat a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakán és az ELTE tanácsadó szakpszichológus posztgraduális képzésén szereztem. Hivatásom, hogy segítsek visszaszerezni az embereknek a normális, szélsőségektől mentes, kiegyensúlyozott étkezés képességét.
Ha jobban szeretnél megismeri, olvasd el bemutatkozásom, vagy hallgasd meg a velem készült beszélgetést a Lánchíd rádió kettesben című műsorában.

Kérdésed van?

Tedd fel hozzászólásban, vagy írj a hello@leskovicsandrea.com-ra!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

MIT TEHETEK TÚLEVÉS ELLEN?