Tavaszi programok

A 2023-as tavaszi szezont ezennel megnyitom 😉

Évek óta 2 programmal jelentkezem minden tavasszal. Az egyik segít az érzelmeink felismerésében, értelmezésében, kezelésében, a játszmás helyzetek felismerésében és a hétköznapi stresszek feldolgozásában (tudod, hogy ne az evés, vagy épp a dühkitörés legyen a megoldás).
A másik még ennél is tovább megy, és abban segít, hogy ne legyél önmagad ellensége, megtanuljuk felismerni a különböző önszabotáló folyamatokat, és azt is, hogy mit tehetünk ellenük. Ez a JóLeszek Önszabotázs vége! programom. A két program egymásra épül, de külön-külön is önálló egységet alkot.
Pici változás lesz idéntől a JóLeszek on-line programokban, ugyanis az élő Zoom előadások helyett előre felvett előadásokkal jövök majd minden vasárnap. Így már vasárnap reggeltől megnézhetőek lesznek az anyagok, amik írott anyaggal kiegészülve, kicsit összeszedettebb formában, még több elméleti és gyakorlati tudásanyaggal kerülnek majd hozzátok.
Ezen felül zajlik az előkészülete a JóLeszek szemléletű támogató képzésnek, mellyel táplálkozási szakértőknek, személyi edzőknek, coach-oknak és más érzelmi evésben érintetteket segítő szakembereknek szeretném átadni tudásom legjavát.
Tevékenyen telik majd a tavasz, ezt már előre látom és nagyon várom!
És akkor jöjjenek az időpontok:
JóLeszek Érzelem- és stresszekezelő program indulása: 2023. március 19. vasárnap. Részletes információ és jelentkezés mostantól március 18. szombat 22.00 óráig, ezen a linken keresztül: https://leskovicsandrea.com/…/jol-lenni-tudatos…/
JóLeszek Önszabotázs vége! program indulása: 2023. május 7. Jelentkezés 2023 április 22.-től május 6. 22.00 óráig. Részleteket ezen a linken találsz: https://leskovicsandrea.com/…/onszabotazs-vege-hogyan…/
Természetesen, mint mindig, most is jár a kuponkedvezmény minden JóLeszekes programban résztvevőnek. (Ha bizonytalan vagy, hogy neked jár-e vagy nem tudod mi a kuponkód, írj egy e-mailt a hello@leskovicsandrea.com-ra)

A szerzőről:

Leskovics-Ortelli Andrea vagyok tanácsadó szakpszichológus, fogyókúrás terapeuta. Diplomáimat a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakán és az ELTE tanácsadó szakpszichológus posztgraduális képzésén szereztem. Hivatásom, hogy segítsek visszaszerezni az embereknek a normális, szélsőségektől mentes, kiegyensúlyozott étkezés képességét.
Ha jobban szeretnél megismeri, olvasd el bemutatkozásom, vagy hallgasd meg a velem készült beszélgetést a Lánchíd rádió kettesben című műsorában.

Kérdésed van?

Tedd fel hozzászólásban, vagy írj a hello@leskovicsandrea.com-ra!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

MIT TEHETEK TÚLEVÉS ELLEN?