Stresszkezelésről beszélgettünk

Hatalmas tervekkel vágtam bele a 2020-as évbe, rengeteg egyéni ügyfél mellett, rögtön egy hat hetes életmódváltóval nyitottunk, dolgoztunk túlevéssel és érzelmi evéssel is. A program szuperül sikerült, imádtuk, úgy, ahogy volt, annyira, hogy már a következőt terveztem.

De ott motoszkált a fejemben, hogy az érzelemkezelés részt egy külön programba is ki kellene dolgozni, megérne 4 hetet az érzelmi állapotaink tudatosítása. Tervezgettem, készítgettem az anyagot ráérősen, amikor megérkezett a korona. Bekaranténozódtunk és hirtelen aktuálisabb lett az érzelem és stresszkezelés, mint valaha. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy az összes közül ez volt a legaktívabb program, hatalmas munkát raktam bele én is és a résztvevők is.
Közben az egyéni konzultációk is áthelyeződtek az on-line térbe és egyre inkább a stressz- és érzelemkezelés lett az elsődleges téma.

Egy régi kedves ismerősöm időközben megkeresett, megkérdezte, lenne-e kedvem videót készíteni stresszkezelés és karantén témakörben, én pedig nagy örömmel igent mondtam. Olyan jól sikerült az első videó, amit itt láthattok: https://www.youtube.com/watch?v=QKE8Z8lqql8&t=237s

Hogy nem sokkal később egy második is született. Ott az érzelmi evésről beszéltünk, azt is hozom hamarosan. Addig is fogadjátok szeretettel ezt a közel 20 perces beszélgetést, karanténról, érzelmekről, párkapcsolatról és stresszkezelésről.

A szerzőről:

Leskovics-Ortelli Andrea vagyok tanácsadó szakpszichológus, fogyókúrás terapeuta. Diplomáimat a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakán és az ELTE tanácsadó szakpszichológus posztgraduális képzésén szereztem. Hivatásom, hogy segítsek visszaszerezni az embereknek a normális, szélsőségektől mentes, kiegyensúlyozott étkezés képességét.
Ha jobban szeretnél megismeri, olvasd el bemutatkozásom, vagy hallgasd meg a velem készült beszélgetést a Lánchíd rádió kettesben című műsorában.

Kérdésed van?

Tedd fel hozzászólásban, vagy írj a hello@leskovicsandrea.com-ra!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

MIT TEHETEK TÚLEVÉS ELLEN?