Stresszevés stresszes időszakban

Hetek óta kerestek meg egyre többen.
Sokan ismeritek saját érzelmi evéseteket, stresszevéseteket, de most nehezebben tartjátok kordában. Mások még csak most ismerkedtek túlevésetek, túlsúlyotok lelki okaival.

A közös bennetek, hogy most valahogy nehezebben megy a jól evés.

Szeretném, ha tudnátok, hogy nem vagytok egyedül! Nem bennetek van a hiba! Nem romlottatok el. Egyszerűen elfáradtatok.

A kihívások, nehézségek, krízisek sokasága, ami az elmúlt években ért mindannyiunkat, nem múlik el nyom nélkül. Megfelelni, adaptálódni, problémát megoldani, újratervezni, újraszervezni, újrakezdeni bár a hétköznapok szerves része lett, de attól még lelkileg nagyon kimerítő.

Szeretnék segíteni. Abban, amiben én tudok, úgy, ahogy én tudok. A közösség erejét is felhasználva.

Ezért úgy határoztam, indítok egy 4 hetes Életmódváltó programot. Fókuszban az evési szokások megváltoztatása, az étkezésben a rendszer, a stabilitás visszaállítása, a stressz és a stresszevés kezelése lesz. Pszichológia, táplálkozás, mozgás és a csoport erejével állítjuk vissza a megbillent egyensúlyokat.

A program menete a szokásos lesz, heti egy élő Zoom bejelentkezés, ahol mesélek, tanítok, magyarázok az adott hét témájáról, minden reggel e-mailt küldök a napi feladatokkal, gondolkodnivalókkal, a csoportmunka pedig egy zárt, titkos Facebook csoportban lesz.

Október 16-án vasárnap kezdünk, részletek a lenti linken:

Nagyon várom az újabb közös munkánk!

A szerzőről:

Leskovics-Ortelli Andrea vagyok tanácsadó szakpszichológus, fogyókúrás terapeuta. Diplomáimat a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakán és az ELTE tanácsadó szakpszichológus posztgraduális képzésén szereztem. Hivatásom, hogy segítsek visszaszerezni az embereknek a normális, szélsőségektől mentes, kiegyensúlyozott étkezés képességét.
Ha jobban szeretnél megismeri, olvasd el bemutatkozásom, vagy hallgasd meg a velem készült beszélgetést a Lánchíd rádió kettesben című műsorában.

Kérdésed van?

Tedd fel hozzászólásban, vagy írj a hello@leskovicsandrea.com-ra!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

MIT TEHETEK TÚLEVÉS ELLEN?