Újra 30 napos JóLeszek Életmódváltó!

Van egy feladat, ami a legtöbb workshopomon, csoportomban előkerül valamilyen formában. A lényege az, hogy a csoporttagok elmondják egymásnak, hogy mit látnak a másikban szépnek.
Csodálatos mondatok,érzések, történetek szoktak ilyenkor születni. Van, akinek a dicséretet elfogadni problémás, másnak az okoz nehézséget, hogy pozitívan nyilatkozzon valakiről.Mégis a játék végére  mindenki jókedvű, magabiztos és büszke lesz.
Elárulok egy titkot, én egyedül is szoktam ezt a játékot játszani. Ha épp rossz kedvem van, kudarc ért, vagy valamiért nem vagyok elégedett magammal elkezdem figyelni a körülöttem lévő embereket. Megkeresem mi szerethető, mi a szép bennük.
Még véletlen sem hasonlítom őket magamhoz. Egyszerűen csak csodálom a természetes bájukat, a kecsességüket, a jó ízlésüket vagy a kedvességüket. Ha lehetőségem adódik rá, mondok is nekik pár elismerőt szót.
Hamarosan jobb kedvem lesz, a világ színesebbé válik és könnyebben megtalálom benne a helyem. És mélyen a szívemben hiszem, hogy a másik embernek is jobb lett az élete, ha csak egy pillanatra is, de képes voltam pozitív változást előidézni a hangulatába.
Arra biztatlak játssz velem! Keressük együtt a különlegeset, a szépet egymásban, mosolyogjunk és legyünk kedvesek. Egy-egy apró szeretettel teli gesztus néha csodás történések katalizátora lehet.

A szerzőről:

Leskovics-Ortelli Andrea vagyok tanácsadó szakpszichológus. Diplomáimat a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakán és az ELTE tanácsadó szakpszichológus posztgraduális képzésén szereztem. Hivatásom, hogy segítsek visszaszerezni az embereknek a normális, szélsőségektől mentes, kiegyensúlyozott étkezés képességét.
Ha jobban szeretnél megismeri, olvasd el bemutatkozásom, vagy hallgasd meg a velem készült beszélgetést a Lánchíd rádió kettesben című műsorában.

Kérdésed van?

Tedd fel hozzászólásban, vagy írj a hello@leskovicsandrea.com-ra!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

MIT TEHETEK TÚLEVÉS ELLEN?