Kik azok a Minitréingesek?

Kik azok a Minitréningesek? Miért jár nekik egy csomó plusz figyelem? Miért kaphatnak meg hamarabb és olcsóbban dolgokat tőled mint mások? Miért szereted őket jobban?

A napokban számos ilyen és hasonló kérdést kaptam e-mailben és messengeren, miután kiderült, hogy a legújabb 6 hetes programomat a Minitréningeseim az elsők között próbálhatják ki.

Nos, a Minitréningesek azok, akik megvették valamelyik JóLeszek Minitréninget és beléptek a külön nekik fenntartott titkos Facebook csoportba. Túlevés, érzelmi evés, stresszevés vagy épp rossz evési szokások okoztak problémát nekik, ebben kértek segítséget tőlem.

Nem, nem szeretem őket jobban, mint bármelyik más ügyfelem, követőm, de valóban van egy sor kiváltságuk, ami csak nekik jár. 
Például elsőként értesülnek az induló workshopokról és más programokról, hogy biztosan legyen helyük rajta, és az árából is kedvezményt kapnak.
Bizonyos időközönként kedvezményesen vehetnek részt az egyéni konzultációkon.
A Minitréninges csoportba érkező kérdések mindig prioritást élveznek, és a leveleikre is igyekszem a lehető leghamarabb reagálni.

Hogy miért? Mert tudom, hogy tenni akarnak magukért, hogy nem egy ezredik csodadiétában akarnak hinni, hanem önmagukban. Az hogy ehhez bizalmat szavaztak nekem, és az én segítségemet kérték, az számomra megtiszteltetés.

Szóval a Minitréningesek nem csodabogarak, sem kedvencek, “csupán” olyan túlevők, érzelmi evők,  akik szeretnék a saját kezükbe venni az irányítást az étkezésük felett.

Ha te is szeretnél közéjük tartozni, válaszd ki, hogy melyik Minitréning való neked és lépj be a csoportba 🙂

A szerzőről:

Leskovics-Ortelli Andrea vagyok tanácsadó szakpszichológus. Diplomáimat a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakán és az ELTE tanácsadó szakpszichológus posztgraduális képzésén szereztem. Hivatásom, hogy segítsek visszaszerezni az embereknek a normális, szélsőségektől mentes, kiegyensúlyozott étkezés képességét.
Ha jobban szeretnél megismeri, olvasd el bemutatkozásom, vagy hallgasd meg a velem készült beszélgetést a Lánchíd rádió kettesben című műsorában.

MIT TEHETEK TÚLEVÉS ELLEN?

Kérdésed van?

Tedd fel hozzászólásban, vagy írj a hello@leskovicsandrea.com-ra!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .