Kecskeméti arc lettem! Riport a pszichológussal és az édesanyával

Pszichológiai tanácsadás közben természetesen nem veszem fel a telefonom, de két ügyfél között rápillantok, hogy ki keresett, sőt, ha időm engedi, vissza is hívom az illetőt.
A Trendalelke magazin főszerkesztője hívott, hogy szeretne egy riportot velem a Kecskemét arcai sorozatba. Örömmel mondtam igent és gyorsan meg is beszéltünk egy találkozót.

Az egyik percben még egy anyukának segítettem, hogyan lehetnek túl hároméves kisfiai dührohamain, a következőben már szaladtam is a Kéttemplom kávézóba. Először furcsálltam, hogy diktafon rögzíti a beszélgetésünket, de pillanatok alatt megfeledkeztem róla. Nagyon kellemes beszélgetés volt, szinte repült az idő, és máris azon kaptam magam, hogy indulhatok vissza az irodába, egy Skype-os konzultáció várt rám, egy érzelmi evéssel küzdő fiatalemberrel.

A riportot, mely a trendalalke.hu magazinban jelent meg, itt olvashatjátok:
http://trendalelke.hu/index.php/koz-ter/item/3223-kecskemet-arcai-a-kedvenc-pszichologusunk-leskovics-ortelli-andrea

Fogadjátok szeretettel!

A szerzőről:

Leskovics-Ortelli Andrea vagyok tanácsadó szakpszichológus. Diplomáimat a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakán és az ELTE tanácsadó szakpszichológus posztgraduális képzésén szereztem. Hivatásom, hogy segítsek visszaszerezni az embereknek a normális, szélsőségektől mentes, kiegyensúlyozott étkezés képességét.
Ha jobban szeretnél megismeri, olvasd el bemutatkozásom, vagy hallgasd meg a velem készült beszélgetést a Lánchíd rádió kettesben című műsorában, vagy olvasd el a legújabb velem készült riportot.

Kérdésed van?

Tedd fel hozzászólásban, vagy írj a hello@leskovicsandrea.com-ra!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

MIT TEHETEK TÚLEVÉS ELLEN?