Az utolsó pillanatban döntöttem el, hogy jelentkezem az év anyavállalata versenyre. Anya vagyok, bár nem vállalat. De hivatásom van, hiszem és vallom, hogy meg lehet szabadulni az érzelmi alapú evéstől, falástól és szeretném ezt a tudtást minél több embernek átadni.

Támogass ebben!

Szavazz rám!

http://evanyavallalata.hu/szavazas-2017/#100

Mivel foglalkozik a vállalkozásod?
Segítek megtanulni normálisan enni. Az elhízás, rossz evés, túlevés érzelmi okaira pszichológusi segítséggel találunk megoldást.

A vállalkozás székhelye:
Kecskemét

A vállalkozás honlapja/blogja:
www.leskovicsandrea.com
www.facebook.com/fogyokurasterapia

Miért és mikor kezdtél el vállalkozni?
Első gyermekem születése után. Falásrohamaim voltak, ki akartam deríteni mitől vannak hogyan szabadulhatok meg tőle. Az első kísérleti alany én magam voltam.

Miben segíti a vállalkozásod az ügyfeleidet/vásárlóidat?
Segít felderíteni milyen valódi lelki igények vannak a túlevéseik, falásrohamaik, étel iránti sóvárgásaik mögött. Megtanulhatják mit kezdjenek ezekkel az állapotokkal, hogyan elégíthetik ki őket, anélkül, hogy az evésbe menekülnének.

Miért érdemes rád szavazni?
Mert ez egy nagyszerű módszer, aminek minél több emberhez el kell jutnia. Mert nem szabad tovább kínozni magatokat diétákkal, csodaszerekkel, hosszú távon fenntarthatatlan edzés és életmódprogramokkal. Szeretném, hogy minél több fogyókúrázó rátalálhasson túlevésének valódi okára és elkezdjen végre saját magával, valódi szükségleteivel foglalkozni.

Hány gyermeked van és mennyi idosek?
3 gyermekem van, Dóra 7, Zita 4, Máté 1,5 évesek

Hány évesek voltak a gyermekeid, amikor a vállalkozásodat indítottad?
2

Itt szavazhatsz: