Amikor ráébredsz, hogy neked a kaja az Isten – interjú Melivel, fogyás után

Pszichológusként nincsenek kedvenc ügyfeleim. Mindenkit szeretek, minden közös munka értékes. Meli mégis különösen kedves a szívemnek. Az első pillanattól látszott rajta, hogy komolyan akarja a változást. Nem keresett kifogásokat, önigazolást.
Tudta, hogy kemény meló lesz, ahogy azt is, hogy megéri. Az én szakmai tudásom és empátiám az ő elszántságával együtt rendkívül élvezetes és eredményes közös munkát eredményezett.

Annyira, hogy Meli sikeres fogyásáról interjú készült a Trendalelke magazinban.

Egy kis ízelítő:

„Miért vágtál bele Andi lélekbúvár fogyókúrás foglalkozásába?

A dupla válság miatt 22 kilót híztam, emiatt döntöttem úgy, hogy Andival belekezdek az egyéni konzultációkba. Magamtól eljutottam odáig, hogy felismerjem, többről van itt szó annál, mint hogy az ember sokat eszik. Tudtam, hogy valamiért az étel egyfajta jutalom, de még inkább hiánypótlás számomra. Szerettem volna érteni, miért és milyen szerepet vesz át az életemben az evés. Azt kezdtem érteni, miért eszem sokat, csak egyedül nem tudtam mit kezdeni ezzel a helyzettel.”

„Amikor Andival belevágtunk a konzultációkba, épp a legmélyebb ponton voltam akkoriban, de én azt akartam, hogy pont ebben a helyzetben oldjuk meg a problémákat. Tudtam, hogy amennyiben egy boldog időszakban tesszük helyre a dolgokat, akkor minden rendben lesz, de csak addig, míg megint nem jön egy hullámvölgy, ahonnan viszont nem tudnék egyedül kijutni. Tavaly nyáron kezdtünk együttműködni, először hetente, majd kéthetente, végül havonta konzultáltunk. Első feladatként belül tettük rendbe a dolgokat, feltártuk a problémák gyökereit.”

Andi nélkül le tudtad volna adni a 22 kilót?

Igen, de megtartani nem tudtam volna, hiszen nem jutottam volna el a problémák valódi gyökeréhez és azok megoldásához. Andi módszerei mindenképp kellenek ahhoz, hogy megtaláld önmagad a zsírréteg alatt.”

A teljes cikket itt olvashatod el:
http://trendalelke.hu/index.php/szombat-eletmod-szepseg/item/2165-amikor-raebredsz-hogy-neked-a-kaja-az-isten-22-kilo-minusz

Kérdésed van?

Tedd fel hozzászólásban, vagy írj a hello@leskovicsandrea.com-ra!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .