A fogyókúrás pszichológus készül valamire

Szia!

Leskovics-Ortelli Andi vagyok tanácsadó szakpszichológus.  Azért kezdtem el fogyókúrával foglalkozni, mert meg akartam tanulni normálisan enni. Nem tudtam, mi az a túlevés, csak csináltam és meg akartam szabadulni tőle. Sikerült.
Nem az akaraterőmet használtam és nem álltam be többé egyik divatdiéta, vagy személyi edző mögé sem.
Nem hittem el, hogy én egyedül ne lennék képes rá.
Ki akartam törni a fogyókúrák és mindent megeszek hullámvasút lélekőrlő fogságából. Oda nyúltam, amihez értek, a pszichológiához.
És képzeld, sikerült! Találtam egy kulcsot saját magamhoz, az étkezési szokásaim hátterében megbúvó lelki folyamatokhoz. Innentől minden megváltozott.

Mire észbe kaptam, többen jártak hozzám túlevés miatt, mint más egyéb problémákkal. Én lettem a fogyókúrás pszichológus Kecskeméten. Imádtam, imádom, minden ügyféllel külön öröm dolgozni, hiszen mindenki egyéni, külön történet, egy csoda. Útközben kiderült, hogy Skype-on is tökéletesen működnek a konzultációk, így az ország, sőt Európa számos területéről fordulnak hozzám segítségért.

Az elmúlt 5 évben az is kiderült, hogy bár számtalan különböző élethelyzet van. A sikertelen fogyókúrás próbálkozások hátterében mégis jól elkülöníthetőek a problémagócok, ezért célzottan kezdetem foglalkozni ezekkel.

Küldetésemmé vállt, hogy minden egyes fogyókúrára készülő ember figyelmét felhívjam, a rossz evési szokásai mögött meghúzódó lelki folyamatokra.

Cikkeket írok, előadásokat tartok, blogolok a témában.

Ami szuper, hogy egyre többen foglalkoznak az evés lelki hátterével. Ami nehézséget okoz, hogy az általánosságokon túl, valódi érdemi tartalmat találj. Ezért hónapok óta dolgozom azon, hogy létrehozzak valamit. Egy olyan lehetőséget, melyet bármikor, bárhonnan elérhetsz. Ami tartalmazza tudásom legjavát, ami valódi kérdésekre valódi válaszokat ad, gyakorlatokkal, útmutatókkal, konkrét feladatokkal.

Nemsokára megmutatom Neked, hogy mi ez az egész. Már nagyon izgatott vagyok, hogy te milyen tudással gazdagodsz majd, Neked,mi mindenben fog tudni segíteni.

A háttér munkálatok még gőzerővel folynak, de én már nem bírom tovább magamban tartani. Túl sokat még nem árulhatok el. De azt találtam ki, hogy ha érdekel, mi ez az egész, akkor iratkozz fel és még a megjelenés előtt küldök egy levelet neked, hogy a legelsők között értesülj róla!
Erre a linkre kattints, az értesítésért!

Kérdésed van?

Tedd fel hozzászólásban, vagy írj a hello@leskovicsandrea.com-ra!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

MIT TEHETEK TÚLEVÉS ELLEN?