Tudatosan JóLeszek nyári program

Sziasztok!

Végre itt a nyár! Elő a bikinikkel, jöhet a strand, a lenge ruhák, a finom gyümölcsök, az esti kerti partik és minden, amitől csak nyár a nyár…..

…. jöhet a fagyi, a sörözés és fröccsözés, a lángos, a sütik, a állandó csipegetés és/vagy iszogatás….

… jöhet a dilemma, hogy fel merjem venni a rövidebb ruhát, vagy inkább főjek meg valami egész testet takaró zsákban…

…jöhet a szembenézés a tükörrel/mérleggel/ruhákkal/ önmagunkkal, hogy erre a nyárra sem sikerült elérni a várt külsőt….

…jöhet a szorongás, az érzelmi evés és a túlevés, az idén nyárra, már úgyis minden mindegy hozzáállás…

Vagy tudjátok mit?

Felejtsétek el ezt az egészet!

Felejtsétek el, hogy bárki vagy bármi megmondja, hogy hogyan kell kinéznetek, viselkednetek, éleznetek vagy épp túlélnetek a nyarat.

A nyár pont olyan évszak,mint az összes többi, leszámítva, hogy egy kicsit melegebb van. De nem különleges, és ami a legfontosabb, nem kell neki megfelelni.

A nagy fogyókúrás programokat, mind tavaszra teszik. Előre stresszt és szorongást keltenek az emberek, hogy nyáron aztán tökéletesen kell kinézned.

Nálunk nem. Nálunk nem elvárás a tökéletes külső. Még csak törekednek sem kell rá. Nálunk egyetlen elvárás van csupán. Egymás támogatása.

Ugyanis egy túlevőnek, vagy egy érzelmi evőnek talán a legnagyobb kihívás a nyár.

Borul a megszokott napirend.
Ezer a lehetőség csalódni önmagában.
Mindenki elvárja a vidám önfeledt kacajt, amihez nem biztos, hogy kedved van.
És hihetetlen sok a csábító lehetőség túlenni önmagad.

Sokáig agyaltam, hogyan segíthetnék nektek nyáron. Gondolkodtam tanfolyamban, tréningben, táborban, egyéni és csoportos konzultációkban, videókban és webináriumokban….

… aztán rájöttem, hogy amire a legnagyobb szükség van az a közösség ereje. Érezni és tudni, hogy elég jó vagy, hogy támogatnak és hogy másoknak sem egyszerű.

Ezért egy bárki számára hozzáférhető programot találtam ki nektek. Pár irányelvvel és sok színes és elgondolkodtató feladattal.

Az alapszabályok a következők:

  1. Határozd meg, hogy naponta hányszor eszel és ehhez tartsd magad.

  2. Csak egy adagot szedj, nincs repeta.

  3.  Két étkezés között igyekezz nem enni.

  4. Hetente legalább 3x mozogj.

  5. Igyál megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékot.

Ennyi, semmi extra, mégsem olyan egyszerű tartani. Erre való a közösség. Facebook csoportunkban mindig találsz segítséget, ha szükséged lesz rá (hidd el, lesz).

És persze lesznek feladatok.

Most nem naponta, hanem hetente érkeznek e-mailen a postaládádba. A heti feladatokat egyénileg is megoldhatod, de minden héten a Facebook csoportunkban közösen is megbeszéljük majd. Lesz szó érzelmi evésről, evési szokásokról, túlevésről, külsőről és belsőről és még számos fontos dologról.

Az e-mailekre itt tudsz feliratkozni:

Nem apróbetű: Az e-mail címedet és a nevedet arra használom, hogy e-maileket küldjek részedre a Tudatosan JóLeszek nyári program feladataival. Ez heti 1-2 mailt jelent. Az adataidat másra nem használom fel, harmadik személynek nem adom át. Az adatkezelésről itt olvashatsz, az ÁSZF-et itt találod (bár ennek itt nincs jelentősége, mert ez egy ingyenes program).
Most. hogy ezt is elolvastad, nyugodtan jelentkezhetsz 🙂

Email*
Keresztnév*
Vezetéknév

A szerzőről:

Leskovics-Ortelli Andrea vagyok tanácsadó szakpszichológus. Diplomáimat a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakán és az ELTE tanácsadó szakpszichológus posztgraduális képzésén szereztem. Hivatásom, hogy segítsek visszaszerezni az embereknek a normális, szélsőségektől mentes, kiegyensúlyozott étkezés képességét.
Ha jobban szeretnél megismeri, olvasd el bemutatkozásom, vagy hallgasd meg a velem készült beszélgetést a Lánchíd rádió kettesben című műsorában.

Kérdésed van?

Tedd fel hozzászólásban, vagy írj a hello@leskovicsandrea.com-ra!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

MIT TEHETEK TÚLEVÉS ELLEN?