Tegnap végül nem is írtam, hogy mennyit fogytam. Pedig este ráálltam a mérlegre megint és megnéztem.  Természetesen tisztában vagyok vele, hogy ennek a nagy része nem zsírból megy az elején, de nem is ez a lényeg.

Hanem, hogy könnyebb vagyok. Testileg és lelkileg egyaránt. Jó volt áttekintenem és újra felfedeznem, milyen lelki gubancok húzódnak meg túlevésem hátterében. Így újult erővel tudok másoknak is segíteni.

A gondjaink attól ugyan nem oldódnak meg, hogy fókuszba helyezzük őket, de legalább már nem láthatatlanul nyomasztanak. Sok elfojtott probléma került a felszínre, amiből jó pár meg tudott oldódni, egyszerűen csak azért, mert végre tudtam beszélni róla. És a többivel is könnyebb, mert tudom, hogy nem vagyok egyedül velük.

Tudjátok magányos dolog a blog ezen az oldalán lenni. Kutatok, tanulok, konzultálok és írok. Ti pedig olvastok és egyetértően hümmögtök,  vagy épp teljesen másképp gondoljátok, de viszonylag ritkán reagáltok. Hatalmas öröm, mikor személyes találkozók alkalmával meséltek arról, hogy megfogadtátok egy-egy tanácsomat és tényleg bevált. Vagy mikor levelet írtok nekem, sokszor teljesen ismeretlenül is. Nem kell mindenből konzultációt csinálni. Néha pár levélváltás elég ahhoz, hogy helyére kerüljenek a dolgok. Ilyenkor napokig mosolygok, mikor eszembe jut. Mert van értelme ezt az egészet csinálni. Van értelme szembe menni a mainstream fogyókúraiparral és gyógyítóként belevonni a lelket a test gyötrelmeibe.

Minden könnyebb

A program továbbra is tart, tegnap egész nap kimagasló formában voltam, testileg és szellemileg is. Nem kellett délben aludnom, tudtam dolgozni magamon napközben. Este mégis képes voltam órákon át hatékonyan írni. Megírtam a MindSet -be a cikkem, jövő héten fog megjelenni, szerintem kifejezetten jó lett, de nagyon kíváncsi leszek a véleményetekre. Szóval szuperül vagyok és fogytam is, mondtam már hogy mennyit? Eddig 5 kilót 🙂 Azért az már valami.

Biztatáshoz nyomj egy like-ot! Kérdésedet,kérsédet, tapasztalatodat megoszthatod hozzászólásban, vagy a hello@leskovicsandrea.com -on.

Tetszett? Oszd meg!

Kérdésed van?

Tedd fel hozzászólásban, vagy írj a hello@leskovicsandrea.com-ra.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .