Kati vagyok, túlevő

Sziasztok!

Kati vagyok, túlevő, szélsőségekre hajlamos de rendszerességre képtelen. Andi ügyfele vagyok, együtt dolgozunk az érzelmi evés és a túlevés leküzdésén.

Imádok blogolni, lelkesedem a pszichológiáért, meg akarom fejteni, hogy mi megy végbe bennem és perverz módon élvezem nyilvánosságra hozni az életem. Ezért elhatároztam, hogy nyilvános naplót vezetek a konzultációkról és a két ülés között  bennem dolgozó folyamatokról.

Az önbecsülésem azonban a béka hátsója alatt található és Andi szerint nem jó ötlet, ha névvel, arccal belefutok ebbe az egészbe és ország világ elé tárom lelkem küzdelmeit. No igen, nem mindenben értünk egyet. És bár megegyeztünk, hogy semmit nem hiszek el azonnal és mindent kétségbe vonok, még azt is, amit Andi mond (számtalan idiótaságot vettem már készpénznek, amit a neten olvastam, de erről majd máskor). Szóval, azt hiszem most mégis Andinak adok igazat és a névtelenség mögött maradok.

Andi felajánlotta, hogy írjak ide, az ő oldalára, nem szól bele mit írok le, de a végén kommentálja, ha szükséges, magyarázza a bennem lejátszódó történéseket. Most úgy gondolom, hogy mindent le fogok írni, brutálisan őszintén, mert kell, hogy szembe nézzek magammal. De fenntartom a jogot, hogy bármit eltitkoljak, vagy bármikor abbahagyjam az egészet. Erre a biztonságra szükségem van. Mindenesetre most elképesztően lelkes vagyok. Annyi mesélni valóm van. A következő bejegyzésben bemutatkozom.

Üdv mindenkinek: Kati (igazából nem így hívnak)

Andi: Sziasztok, ez egy rendhagyó bejegyzéssorozat kezdete. Kati szeretné másoknak is bemutatni, és magának is megfogalmazni az evéssel való küzdelmének lelki hátterét. Sokáig mérlegeltünk a megfelelő módszeren, végül ezt találtuk a legbiztonságosabbnak. Remélem, nem csak Katinak, de nektek is hasznotokra válik majd ez a történet.

A szerzőről:

Leskovics-Ortelli Andrea vagyok tanácsadó szakpszichológus. Diplomáimat a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakán és az ELTE tanácsadó szakpszichológus posztgraduális képzésén szereztem. Hivatásom, hogy segítsek visszaszerezni az embereknek a normális, szélsőségektől mentes, kiegyensúlyozott étkezés képességét.
Ha jobban szeretnél megismeri, olvasd el bemutatkozásom, vagy hallgasd meg a velem készült beszélgetést a Lánchíd rádió kettesben című műsorában.

Kérdésed van?

Tedd fel hozzászólásban, vagy írj a hello@leskovicsandrea.com-ra!

1 válasz

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

MIT TEHETEK TÚLEVÉS ELLEN?

Kati vagyok, túlevő és nem fontosember

Kati vagyok, túlevő – a nő nem létezik

Kati vagyok, túlevő – soha többé „kis Kati”