Így vess véget az önszabotázsnak

Tudod, Andi, mélységesen elegem van abból, hogy ezerszer megpróbálom és mégis elbukok…. Ideig óráig tudom tartani magam az elhatározásaimhoz, de aztán valahogy mégis visszatér a régi minta…. Mintha szabotálnám magam… Mit tehetek?

Az elmúlt időszakban nagyon sokan, sokféleképpen tettétek fel nekem ezt a kérdést, amire nem lehet egyszerűen válaszolni:
Mi az oka az önszabotázsnak?
Miért nem tudom tartani a határaimat?
Hogy tudok jól bánni magammal?

Ezek a témák sokkal mélyebbre visznek, mint elsőre tűnik. Egy igazán kalandos önismereti utazásra. És én olyan szerencsés vagyok, hogy számos ügyfelemet kísérhettem már végig ezen az úton.
Eszköztáramat állandóan fejlesztve tanultam, fejlődtem, kutattam velük az okokat és a megoldási módokat.

Rátaláltunk egy belső hangra, mely mindenkiben jelen van: a belső kritikus vagy belső bántalmazó. A hang, amely számtalan szólamban mantrázza, hogy nem vagy jó, nem érdemled meg, ezt megint elrontottad, te tehetsz róla… Megismertük, megdolgoztuk, hogy ne árthasson tovább. Aztán, miután az ellenállás megszűnt, sokkal könnyebben tanult meg jól bánni önmagával, felismerni a szükségleteit, jól reagálni rá, és a határokat meghúzni.

Imádom ezeket a közös egyéni munkákat, és arra gondoltam, ez egy olyan terület, ahol sokatoknak jól jönne az útmutatás. Ezért hosszas tervezések és előkészítések után megalkottam az Önszabotázs vége! – 4 hetes on-line programot, amelyben az előző programokhoz hasonlóan közösen dolgozunk azon, hogyan tudod jól szeretni önmagadat, hogyan csendesítsd el a belső kritikusod, hogyan szelídítsd szeretetté az önmagadhoz fűződő viszonyod.

Várlak szeretettel téged is, ha úgy érzed, szeretnéd lerázni magadról a béklyót és a tükörbe nézve egy szerethető, magabiztos embert látnál szívesen. Önmagunkhoz fűződő viszonyunk meghatározza kapcsolatainkat, ezért is fontos, hogy tudj pozitívan tekinteni saját magadra.

A képre kattintva tudod megvásárolni a május 8.-án, vasárnap induló Önszabotázs vége! – 4 hetes online programot.
Jelentkezni május 7. szombat 22:00-ig tudsz.
Ha bármilyen kérdésed lenne, írj nekem a hello@leskovicsandrea.com e-mail címre.

Velem tartasz?

önszabotázs joleszek

A szerzőről:

Leskovics-Ortelli Andrea vagyok tanácsadó szakpszichológus. Diplomáimat a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakán és az ELTE tanácsadó szakpszichológus posztgraduális képzésén szereztem. Hivatásom, hogy segítsek visszaszerezni az embereknek a normális, szélsőségektől mentes, kiegyensúlyozott étkezés képességét.
Ha jobban szeretnél megismeri, olvasd el bemutatkozásom, vagy hallgasd meg a velem készült beszélgetést a Lánchíd rádió kettesben című műsorában.

Kérdésed van?

Tedd fel hozzászólásban, vagy írj a hello@leskovicsandrea.com-ra!

4 válaszok
 1. Mészárosné Bodnár Judit
  Mészárosné Bodnár Judit says:

  Szia Andi! Azt szeretném megkérdezni hogy milyen alkalmazás kell hogy részt tudjak venni az online kurzuson?

  Válasz
  • Leskovics Andrea
   Leskovics Andrea says:

   Kedves Judit!
   Semmilyen különleges alkalmazás nem kell hozzá. A Facebook csoporthoz egy Facebok profil kell, a Zoom-on lévő élőkhöz böngészőből is lehet csatlakozni, de Zoom alkalmazáson keresztül is lehet.
   Szeretettel üdvözöllek:
   Leskovics-Ortelli Andi

   Válasz
   • Leskovics Andrea
    Leskovics Andrea says:

    Kedves Judit!
    Ezen a linken keresztül tudsz jelentkezni a programra:
    https://leskovicsandrea.com/termek/onszabotazs-vege-hogyan-banjunk-jol-magunkkal-on-line-4-hetes-program/

    Nyomj rá a kosárba rakom gombra, majd fizesd ki a felkínált lehetőségek egyikével (átutalással, vagy bankkártyás fizetéssel a biztonságos Barion rendszerén keresztül). Az átutaláshoz a bankszámlaszámot a visszaigazoló e-mailben fogod találni.

    Miután a befizetésed megérkezett, kapsz egy üdvözlő e-mailt, hogy jelentkezésed sikeres volt.
    Ebben lesz pár fontos technikai információ, többek között a napi e-mailekről és a titkos Facebook csoport linkjéről.

    Ezután csak annyi a dolgod, hogy május 8-án vasárnap 18.00 órakor megnézd az első élő videót, majd május 9-én hétfőn megnyisd az első e-mailt és elkezdd másképp látni érzelmi életedet. Ha útközben bármikor bármivel elakadnál, kérdezz a hello@leskovicsandrea.com e-mail címen, vagy akár itt is 😉

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

MIT TEHETEK TÚLEVÉS ELLEN?