JóLeszek Életmódváltó Program

A cél, hogy visszakapd az irányítást az étkezésed felett!

Lehet elsőre azt gondolod,  hogy te döntöd el, mikor, mit és mennyit eszel, de az esetek többségében ez nem így van. Érzelmi evés, túlevés, rossz evési szokások, ezekről nem közvetlenül döntesz.

De akkor ki irányít?

A tudatalattid. Rögzült szokásaid, sémáid, hiedelmeid, egyéni rád jellemző megoldási módjaid.

Az életünk túl bonyolult ahhoz, hogy minden egyes cselekedetünket alaposan átgondoljuk. Az agyunk szerencsére elég okos ahhoz, hogy megoldja ezt a problémát. Az életünk során meghozott döntéseinket csoportba rendezi, forgatókönyveket készít belőle, és életünk szinte minden területén sikerrel alkalmazza. Hogy nekünk csak az igazán fontos dolgokkal kelljen foglalkoznunk.

Az evésünk így kikerült a tudatos döntéseink fennhatósága alól, és a tudatalattink forgatókönyvei irányítják. Sajnos nem mindig jól. A tudatalattink ugyanis nem annyira egészségtudatos és teljesen más elvek irányítják, mint az, hogy mit gondolunk arról, hogyan szeretnénk kinézni.

Szerencsére az irányítást vissza lehet szerezni.

Amire több lehetőséged is van:

Az első, hogy elkezdesz egy diétát, egy mások által összerakott étrendet. Ebben az esetben továbbra sem te irányítasz, csak most egy külső személy határozza meg, mit egyél.
Lehet bármilyen profi, kiszolgálhatja a tested igényeit a legtökéletesebben (ugye, csak ilyet választanál?), ha a tudatalatti programjaid nem változtak, kevés lesz a tartós változáshoz.

A másik lehetőség a tudatos táplálkozás. Tudatos szintre emeled az evéssel való kapcsolatodat. Megvizsgálhatod és átírhatod a hibás forgatókönyveket és ezután új étkezési szokások bevezetésével elérheted azt, amire valóban vágysz.

Tanácsadó pszichológusként 6 éve támogatom ebben a hozzám fordulókat.

A programról:

Az evéssel való kiegyensúlyozott kapcsolat azonban annyira fontos, hogy ezt a tudást nem tarthatom a konzultációk keretei között. Ezért hoztam létre a 30 napos Jóleszek Életmódváltó Programot. Melyhez bárki ingyen csatlakozhat.

A program során minden nap feladatokat és gondolkodni valót kapsz, melyek fokozatosan segítenek visszaszerezni az evés feletti tudatos kontrollodat.

Fontos: ez nem fogyókúra, itt nincs kész étrend, amit csak követned kell.
Sőt csodaszerek, porok és kapszulák sincsenek és nem is lesznek.
Itt elsősorban lelki munka van, önismeret, emellett persze foglalkozunk az evéssel és mozgással is.
Van egy szuper támogató csoportunk, ahol segítséget és inspirációt kaphatsz.  A csoportot itt találod, csatlakozz:

https://www.facebook.com/groups/370496756432970/

Már csak egy  kérdés van:
Vissza akarod szerezni az irányítást az evésed felett?

Akkor jelentkezz a JóLeszek Életmódváltó programba itt:

Jelentkezem a JóLeszek Életmódváltó Programra

Email*
Keresztnév*
Vezetéknév*

A szerzőről:

Leskovics-Ortelli Andrea vagyok tanácsadó szakpszichológus. Diplomáimat a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakán és az ELTE tanácsadó szakpszichológus posztgraduális képzésén szereztem. Hivatásom, hogy segítsek visszaszerezni az embereknek a normális, szélsőségektől mentes, kiegyensúlyozott étkezés képességét.
Ha jobban szeretnél megismeri, olvasd el bemutatkozásom, vagy hallgasd meg a velem készült beszélgetés

Kérdésed van?

Tedd fel hozzászólásban, vagy írj a hello@leskovicsandrea.com-ra!

1 válasz

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] megértése hosszú folyamat. Érdekességképpen írom, hogy többek között Leskovics Andrea 30 napos programját is végigcsináltam, de nekem 3 hónapra volt szükségem ahhoz, hogy feldolgozzam a […]

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

MIT TEHETEK TÚLEVÉS ELLEN?