BUÉK 2021 – Gondoskodj jól Önmagadról

Először nem akartam írni összegzést 2020-ról, egyszerűen csak legyünk már túl rajta, kívántam, kívánom.
De a világ nem fekete-fehér, vagy ahogy magyarázni szoktam, nem egy érem két oldala. Nem mondhatom, hogy egyben pocsék volt ez az év, de maradjunk annyiban, hogy a spektrum sötétebb végébe helyezném.
Életemben nem dolgoztam még ennyit, és nem is tervezek többet. Tanultam, fejlődtem, on-line csoportokat és egyéni konzultációkat vezetettem, év elején még 4, év végére „már csak” 2 munkahelyen.
Számomra a legfőbb tanulság, mely bevallom nem csak az ügyfeleimmel, de saját magammal kapcsolatban is megfogalmazódott, hogy a kevesebb, néha több.
Túl sok fele próbálunk megfelelni, túl sok lehetőséget kihasználni, túl sok elvárást és mércét megütni, miközben elhanyagoljuk saját magunkat. Bármilyen magasztos a cél ami hajt, ha saját magadra nem figyelsz miközben küzdesz érte, elbukhatsz, mielőtt eléred.
Kívánok nektek az eljövendő esztendőre kevesebb elvárást és több gondoskodó szeretetet önmagatokkal szemben.
Mosolygós, elégedett, boldog 2021-et!
Köszönöm, hogy megtiszteltek bizalmatokkal és figyelmetekkel, köszönöm az idei közös munkáinkat, csodásak vagytok, büszke vagyok rátok!

A szerzőről:

Leskovics-Ortelli Andrea vagyok tanácsadó szakpszichológus, fogyókúrás terapeuta. Diplomáimat a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakán és az ELTE tanácsadó szakpszichológus posztgraduális képzésén szereztem. Hivatásom, hogy segítsek visszaszerezni az embereknek a normális, szélsőségektől mentes, kiegyensúlyozott étkezés képességét.
Ha jobban szeretnél megismeri, olvasd el bemutatkozásom, vagy hallgasd meg a velem készült beszélgetést a Lánchíd rádió kettesben című műsorában.

Kérdésed van?

Tedd fel hozzászólásban, vagy írj a hello@leskovicsandrea.com-ra!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

MIT TEHETEK TÚLEVÉS ELLEN?